Byggstädning Uppsala

Byggstädning

Vi på Upplands Miljö erbjuder grundlig, professionellt genomförd byggstädning som gör ditt hem skinande rent och fritt från farliga dammpartiklar.

Byggstädning

När man utfört en ombyggnad eller renovering hemma eller någon annanstans resulterar det ofta i en ordentlig röra. Det är skräp, byggrester och damm överallt.

Att röja upp efter den här typen av projekt tar ofta tid – inte riktigt lika lång tid som själva renoveringen men det är inte långt ifrån. Att städa efter en ombyggnation kan också vara knepigt, det vet alla som någon gång har försökt. Byggdamm är inget man skall ta lätt på, detta förargliga material finns överallt, tränger sig in där man tror att det är omöjligt och lägger sig bekvämt tillrätta. Det spelar ingen roll hur väl man maskerar och förseglar för att skydda sina tillhörigheter. Det blir dammigt i alla fall, och så fort man tror att man lyckats få bort allt finns där ett nytt lager på plats där man precis städat.

Vi har stor erfarenhet av att utföra städningar i miljöer där byggen och renoveringar utförts och kan därför utföra jobbet snabbt och effektivt och med ett perfekt resultat.

Skicka en förfrågan så kommer vi att kontakta dig inom 24 timmar.

Steg för steg

Så går det till

Kontakta oss

Kontakta oss med dina önskemål.

Få offert

Vi ger dig en tydliga och komplett offert för ditt uppdrag.  

Vi städar

Luta dig tillbaka medan vi vi utför städtjänsten som du beställt. 

Du blir nöjd

Vår verksamhet bygger på att utveckla långsiktiga relationer med alla våra nöjda kunder.

Din städfirma i Uppsala & Enköping

Lämna städningen till oss

Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt uppdrag är – vi ger det den uppmärksamhet det förtjänar.